AANVRAGEN INFORMATIE

Welkom bij MASTER SAILING ZEEZEILEN.
Wij bieden u op het gebied van zeezeilen onder meer instructie e
n advies. Hieronder kunt u een onderwerp op deze pagina kiezen door op de knop te klikken.

ZEEZEILEN:

PRIVE - INSTRUCTIE OP UW SCHIP
ADVIES OVER SCHIP EN UITRUSTING
DELIVERY
VEILIGHEID AAN BOORD
>

Naar andere pagina's
van:
MASTER SAILING

Master Sailing Homepage
Veilige Vaart
Manoeuvreren
Vrouwen
cursus
Platbodem
Waddenzee
Theorie
cursussen
Foto's

 

14zee.JPG (39132 bytes)

15zee.JPG (37447 bytes)

PRIVE - INSTRUCTIE  OP UW SCHIP

Op uw eigen schip - Met uw eigen bemanning - Lesprogramma op maat - In uw eigen tempo - Wanneer u wilt - In vaargebied van uw keuze - Geen kosten voor schoolschip - Professioneel

Hebt u zelf een schip en wilt u uw vaargebied uitbreiden naar ruimer water, dan kunnen wij u daarbij deskundig begeleiden.
Aan schip, uitrusting, bemanning en schipper worden immers bij zeezeilen hogere eisen gesteld. Om veilig te varen op ruim water is veel kennis en vaardigheid nodig. Een goede voorbereiding is zeer belangrijk. Schip, uitrusting en bemanning moeten berekend zijn op hun taken. Zeezeilen betekent: Reisvoorbereiding, routering en planning, omgaan met scheepvaart en visserij, wachtlopen, navigatie, veiligheidsprocedures en nog veel meer !

Verleg op verantwoorde wijze uw grenzen !

MASTER SAILING kan u daarbij helpen. We zijn gespecialiseerd in het geven van prive-instructie op het schip van de cursist. We streven ernaar hoge kwaliteit maatwerk te leveren, zowel didactisch als vaartechnisch. Daarbij staat veiligheid hoog in het vaandel. U leert vanaf uw eigen niveau op veilige wijze met het schip, de uitrusting, de bemanning en de zee om te gaan.

In overleg met u stellen we aan de hand van uw specifieke wensen een programma op. Bijvoorbeeld: uitbreiding van uw vaargebied, cursus navigatie en zeemanschap op IJsselmeer, Waddenzee, Zeeuwse wateren of Noordzee, oversteek naar Engeland, de Oostzee of Noorwegen, zeilen op de Middellandse zee, praktische kustnavigatie, GPS, de mogelijkheden leren kennen van uw nieuwe schip, deelnemen aan een wedstrijd.  

Als u zelf niet over een geschikt schip beschikt, kunnen wij u helpen bij het huren van een passend schip.

ADVIES OVER SCHIP EN UITRUSTING
MASTER SAILING kan u adviseren over schip en uitrusting in relatie tot uw wensen, uw vaargebied en bemanning. Zeezeilen, kajuitjachtzeilen, platbodem en motorjacht varen. Welke veiligheidsmiddelen zijn aan boord noodzakelijk, welke navigatiemiddelen, zeilen, of ankergerei ?
We kunnen u ook begeleiden bij de koop van het schip en de uitrusting.

DELIVERY
MASTER SAILING kan het transport van uw schip naar de door u gewenste bestemming geheel verzorgen : over zee, over de weg of in combinatie. Samen met u of als "turn-key" project.

VEILIGHEID AAN BOORD
Laat uw schip, uitrusting en bemanning en de wijze hoe u daar mee om gaat in relatie tot uw vaargebied een door ons beoordelen.
Beschikt u over de juiste veiligheids- en reddingmiddelen? Kunnen u en uw bemanning daar goed mee omgaan, ook in slechte omstandigheden?
Kan uw partner uw weer aan boord krijgen in geval u overboord valt?
Kan uw partner alarmeren en hulp krijgen als u iets overkomt?

U kunt zich hier aanmelden

 

U kunt zich hier aanmelden

Jb portret.jpg (535586 bytes)

  Jan Bouma

 

home

De activiteiten van MASTER SAILING worden uitgevoerd door
Jan Bouma en een selecte groep instructeurs, ervaren schippers en andere free lance medewerkers.

Jan Bouma heeft een professionele nautische en juridische achtergrond en is ervaren zeezeiler en gediplomeerd instructeur (CWO Zeezeilen ZiB).

De combinatie van goede didactische kwaliteiten, geduld, enthousiasme en rust leidt tot goede resultaten in een plezierige sfeer.